Místní informační systém systém-MIS-využití v přepravních činnostech - Matička, Libor (Univerzita Pardubice, 2000)
Práce se zabývá využitím místního informačního systému - MIS - v technologii železniční stanice se zaměřením na pohraniční přechodovou železniční stanici a využitím místního informačního systému v přepravních činnostech.
Local informative system taking advantage of transport activities
Keywords: Informační systém; železniční přeprava; železniční stanice; využití