Rekonstrukce trati Týniště nad Orlicí - Letohrad - Haxa, Martin (Univerzita Pardubice, 2007)
Práce se zabývá návrhem rekonstrukce trati Týniště nad Orlicí - Letohrad. Tento návrh je řešen v rozsahu úplné rekonstrukce ve stávající trase s jednou lokální přeložkou, spojené s peronizací stanic, zvýšením bezpečnosti cestujících a návrhem taktového jízdního řádu.
Recontruction track Týniště nad Orlicí - Letohrad
Keywords: železniční síť; železniční stanice; úsek Týniště nad Orlicí - Letohrad; rekonstrukce; peronizace