Nakládání se stavebním odpadem v ČR a v zahraničí - Kainarová, Zdenka (Univerzita Pardubice, 2004)
Práce se zabývá problematikou nakládání se stavebním a demoličním odpadem. Jsou zde popsány postupy a principy používané při jeho využití a recyklaci a podán přehled o množství tohoto odpadu a metodách používaných v ČR a některých zemích Evropy.
Keywords: stavební odpad; nakládání s odpady; recyklace odpadů; Česko; státy EU