Význam komunikace v manažerských rolích - Peter, Zdeněk (Univerzita Pardubice, 2003)
Cílem práce byl rozbor pracovního stylu dvou vybraných manažerů. Autor chce docílit celkového poznání forem jejich pracovních aktivit jako vedoucích pracovníků a zároveň uplatnit teoretické poznatky z odborné literatury na dvou konkrétních osobách a seznámit se s reálnou manažerskou činností. Zaměřil se i na nedostatky činnosti těchto manažerů a pokusil se navrhnout možná řešení.
Meaning of the communication in the manager roles
Keywords: Komunikace; řízení firmy; Management; manažeři; manažerské činnosti