Návrh a vývoj UI mobilní aplikace pro platformu Android - Pavlík, Josef (Univerzita Pardubice, 2022)
Bakalářská práce se bude zabývat návrhem a vývojem frameworku pro rozšíření uživatelského rozhraní mobilní aplikace pro platformu Android. Cílem práce bude v teoretické části představení platformy Android a používaných architektur. V praktické části se bude zaměřovat na implementaci zobrazení videí pomocí programovacího jazyka Kotlin. Výsledné rozšíření aplikace bude sloužit pro interní projekt společnosti nextap solutions s.r.o.
Design and development of a mobile application UI for the Android platform
Keywords: Android; Kotlin; mobilní aplikace; framework; Android; Kotlin; mobile application; framework