Studentské web hostingové centrum - Bačkovský, Josef (Univerzita Pardubice, 2007)
Cílem bakalářské práce je vytvoření studentského web hostingového centra a jeho uvedení do provozu. V první části jsou popsány používané technologie v oblasti web hostingu, dále jsou v ní popsány kritéria, podle kterých lze web hostingy porovnávat a přehled dostupných web hostingů. V druhé části je popsána volba technologií, které jsou použity a odůvodnění těchto voleb. Poslední část se zabývá samotnou realizací projektu. Obsahuje popis konfigurace jednotlivých použitých technologií a implementaci tvořené aplikace pro správu web hostingového centra.
Student web hosting center
Keywords: web hosting; server hosting; technologie; DNS