Stanovení kyseliny thiodiglykolové v biologickém materiálu metodou izotachoforetické analýzy - Rubišarová, Kateřina (Univerzita Pardubice, 1999)
Izotachoforetické stanovení kyseliny thioglykolové v moči po eliminaci části solí ze vzorku.
Determination of thiodiacetic acid in biological material by analytical capillary isotachophoresis
Keywords: kyselina thiodiglykolová; moč; izotachoforéza; vinylchlorid