Výběr účetního softwaru ve vybraném podniku - Kunrtová, Kristýna (Univerzita Pardubice, 2022)
V bakalářské práci bude popsán proces rozhodování o nákupu účetního softwaru ve vybraném podniku, tj. stanovení variant, kritérií, případně jejich vah a na základě zvolené rozhodovací metody vybrat optimální účetní program ve vybraném podniku.
Decision on accounting software in the chosen company
Keywords: účetnictví; daňová evidence; účetní software; účetní jednotka; společnost; accounting; tax records; accounting software; modules; company