Využití telematiky v kombinované dopravě - Hejný, Michal (Univerzita Pardubice, 2004)
Práce se zabývá problematikou telematických systémů v kombinované dopravě, jejich popisem, zaváděním a ekonomickým přínosem pro dopravní společnost.
Utilisation of telematic in combined transport
Keywords: Kombinovaná doprava; Telematika; GPS; satelitní navigace