Aplikácia Plato v doprave - Bořuta, Tomáš (Univerzita Pardubice, 2022)
Práca sa zameriava na použitie aplikácie Plato v hromadnej a statickej doprave. V teoretickej časti popisuje súčasný stav v oblasti problematiky parkovacej politiky a mestskej hromadnej dopravy, rozoberá metodológiu marketingového výskumu a zostavenia marketingového plánu. V analytickej časti prostredníctvom vybraných metód analyzuje vnútorné a vonkajšie prostredie predmetnej aplikácie. Návrhová časť vyhodnocuje vykonané analýzy s predstavením základného marketingového plánu aplikácie Plato pre dopravný segment.
Application Plato in transport
Keywords: aplikácia; Plato; QR kód; statická doprava; mestská hromadná doprava; marketingový plán; application; Plato; QR code; parking; public transport; marketing plan