Zkvalitnění dopravního vzdělávání dětí mateřských i základních škol - Hájek, Petr (Univerzita Pardubice, 2016)
Tato práce se zabývá problematikou dopravní vzdělanosti v mateřských a základních školách. Analyzuje právní předpisy týkající se tohoto tématu, statistiku nehodovosti na pozemních komunikacích spojenou s chodci a především dětmi a dopravní vzdělanost dětí ve dvou mateřských a ve dvou základních školách.
Improving traffic education for children of nursery and primary schools
Keywords: dopravní vzdělanost; chodci; nehodovost; statistika; traffic education; pedestrians; accidents; statistics