Provozně dopravní hodnocení tramvají při obnově vozového parku dopravního podniku - Janků, Robert (Univerzita Pardubice, 1997)
Práce se zabývá možnostmi obnovy vozového parku tramvají Dopravního podniku Ostrava a.s.
Keywords: městská hromadná doprava; Ostrava; tramvaje