Analýza hospodaření krajů v ČR a jejich zadluženost - Černá, Simona (Univerzita Pardubice, 2012)
Tato diplomová práce je zaměřena na analýzu hospodaření krajů v České republice a jejich zadluženost. Zabývá se obecnou charakteristikou rozpočtů krajských samospráv v ČR, jejich příjmy a výdaji. Popisuje celkové hospodaření krajů a s tím související jejich zadluženost.
Analysis of the economy regions in The Czech Republic and their indebtedness
Keywords: kraje; rozpočet; zadluženost; příjmy; výdaje; hospodaření; regions; budget; indebtedness; income; indebtedness; economy