Pozemkové úpravy při tvorbě krajiny - Pultarová, Jana (Univerzita Pardubice, 2001)
Autorka v práci popisuje problematiku pozemkovýcch úprav při tvorbě krajiny.
Land modofication while creating the landscape
Keywords: pozemkové úpravy; ekologická stabilita; tvorba krajiny