Analýza provozu sběrných dvorů v podmínkách vybraného kraje - Kropáčková, Jana (Univerzita Pardubice, 2015)
Tato diplomová práce se zabývá provozem vybraných sběrných dvorů v Pardubickém kraji. Zaměřuje se na sběrné dvory v Pardubicích. Analyzuje způsoby nakládání s odpady ze sběrných dvorů v Pardubicích a zkoumá, zda jsou v souladu s hierarchií nakládání s odpady. Také se zabývá ekonomickou stránkou sběrných dvorů v Pardubicích.
Analysis of operation of collecting yards in conditions of chosen region
Keywords: Pardubice; collecting yards; waste; waste management; sběrné dvory; odpady; nakládání s odpady