Meze efektivnosti systému Ro-La, výměnných nástaveb a kontejnerů ISO ř. 1 v podmínkách ČR - Raška, Petr (Univerzita Pardubice, 1996)
Práce analyzuje možnosti využití kombinované dopravy v České republice.
Keywords: Kombinovaná doprava; Česká Republika; kontejnerová přeprava