Zajištění se zaměřením na Kooperativu, pojišťovnu, a.s. v letech 2002 - 2006 - Součková, Lucie (Univerzita Pardubice, 2007)
Bakalářská práce se zaměřuje na zajištění, druhé největší pojišťovny na českém trhu, Kooperativy, pojišťovny, a.s.. Zajištění je sledováno v letech 2002 až 2006. V roce 2002 zasáhly naší zemi rozsáhlé a ničivé povodně, a proto pojišťovny začaly po tomto roce razantně měnit své zajistné programy.
Providing with a view to Kooperativa, Inc., the insurance company, in years 2002 - 2006
Keywords: pojištění; zajištění; zajistné smlouvy; rezervy; Pojišťovny; Insurance; ensure; reinsurance contract; reserves; insurance companies