Software pro dobrovolné hasiče generující zprávy o zásahu - Petrásek, Roman (Univerzita Pardubice, 2015)
Cílem práce je vytvoření softwaru pro dobrovolné hasiče, pomocí kterého budou moci jednoduše vytvářet a spravovat zprávy o zásahu. Zprávu o zásahu musí tvořit sbor po každém výjezdu. Software bude umožňovat předepsat hodnoty, které se automaticky vygenerují do každé nové zprávy. Při vytváření nové zprávy bude po zadání minimálního počtu potřebných údajů, které nelze automatizovat, vygenerována zpráva připravená pro tisk, kterou software odešle na předem definované e-maily. Práce bude implementována v jazyce C#.
Software for volunteer firefighters generating intervention reports
Keywords: C#; report intervention; volunteer firefighters; generating report's; NDatabase; PDFSharp; zpráva o zásahu; dobrovolní hasiči; generování zprávy