Optimalizace železniční nákladní přepravy z České republiky do Ruska - Meshcheryakov, Nikita (Univerzita Pardubice, 2014)
Bakalářská práce je zaměřena na analýzu nákladní železniční přepravy z ČR do Ruska. V práci jsem využil data od ČD Cargo a.s. a ZSSK Cargo. Informace o cenách přepravy jsem dostal od spediční společnosti. Osobně jsem navštívil překladiště Čierna nad Tisou a Brest. Cílem je analýza současného stavu přepravy, pravidel pro její zabezpečení a návrh optimalizace.
Optimization of rail cargo transport from the Czech Republic to Russia
Keywords: mezinárodní doprava; železniční nákladní přeprava; international transport; rail cargo transport