Propagace společnosti IZOMAT, s.r.o. - Olivová, Kristýna (Univerzita Pardubice, 2008)
Bakalářská práce se zabývá tématem propagace společnosti. Cílem práce je analyzovat komunikační nástroje společnosti IZOMAT, s.r.o. a navrhnout případná zlepšení. V první části bakalářské práce je popsán marketingový mix a jeho složky. Dále jsou vymezeny jednotlivé nástroje komunikačního mixu, zahrnující reklamu, podporu prodeje, osobní prodej, public relations a přímý marketing. V praktické části je představena společnost IZOMAT, s.r.o. a je provedena analýza komunikačního mixu. V závěrečné části jsou hodnoceny používané komunikační nástroje společnosti a uvedeny návrhy na zlepšení.
The promotion of company IZOMAT, Ltd.
Keywords: Marketing mix; Communication mix; advertisements; sales promotions; personal selling; direct marketing; Marketingový mix; komunikační mix; reklamy; podpora prodeje; osobní prodej; Public relations; přímý marketing