Deutsche Präpositionen und ihre Anwendung in dem Unterricht - Jungvirtová, Ivana (Univerzita Pardubice, 1997)
Práce se týká německých předložek a jejich užití ve vyučování na základní škole. Jsou popsány předložky jako důležitá gramatická kategorie a je uveden výklad předložek při vyučování.
Keywords: němčina; Gramatika; předložky