Informovanost žen o prevenci a diagnostice rakoviny prsu - Žváčková, Monika (Univerzita Pardubice, 2005)
Autorka práce se zabývá prevencí, rizikovými faktory, metodami vyšetřování prsní žlázy a diagnostikou zhoubných nádorových onemocnění prsu. V praktické části provedla výzkum zjišťující obecnou informovanost žen týkající se prevence a diagnostiky rakoviny prsu.
Women's knowledge of prevention and diagnosing of breast cancer
Keywords: patologie; mléčné žlázy; Nádorová onemocnění; prevence; rizikové faktory; mamografie