Optimalizace zimní údržby pozemních komunikací v okrese Břeclav - Kužma, Petr (Univerzita Pardubice, 2000)
Analýza současného stavu zimní údržby silnic v okrese Břeclav, návrh optimalizace zimní údržby s využitím metod aplikované matematiky se zaměřením na lokační úlohy. Využití vlastní počítačové podpory pro návrh optimálního rozmístění skládek posypového materiálu.
Optimalization of winter road maintenance in the Breclav district
Keywords: pozemní komunikace; zimní údržba; operační analýza; Algoritmy; skladovací sila; lokace; alokace; termografie; okres Břeclav