Pokerový dealer gamblerem - Bočková, Veronika (Univerzita Pardubice, 2020)
Tato bakalářská práce se zaměřuje na problematiku rozšířenosti hraní hazardních her mezi zaměstnanci kasina, konkrétně mezi pokerovými dealery. Řeší otázku, proč tito lidé začínají s hazardem, jaké k němu mají sklony a jak je při tom ovlivňuje pracovní prostředí. Práce se zabývá charakteristikou hazardu a patologického hraní a různými faktory, které mohou pokerové dealery ovlivňovat.
Poker dealer turns into a gambler
Keywords: pokeroví dealeři; poker; gambleři; patologické hraní; hazard; hry; poker dealer; poker; gambler; gambling; hazard; game