Analýza vzdělávání a rozvoje zaměstnanců ve vybrané organizaci - Horák, Michael (Univerzita Pardubice, 2018)
Cílem této bakalářské práce je vymezit základní pojmy v oblasti vzdělávání a rozvoje zaměstnanců. Dále charakterizovat analyzovanou organizaci a její současný způsob vzdělávání a rozvoj zaměstnanců.Závěrem stanovit problematické stránky organizace a navrhnout opatření ke zlepšení stávajícího stavu.
Analysis of employee education and development in a selected organization
Keywords: řízení lidských zdrojů; metody vzdělávání; rozvoj zaměstnanců; měření účinnosti vzdělávání; human resources management; methods of education; employee development; measurement of the effectiveness of education