Teoretické a praktické otázky veřejných zakázek - na příkladu výzvy více zájemců o veřejnou zakázku k podání nabídky - Brunclíková, Hana (Univerzita Pardubice, 2001)
Autorka se v práci zabývá tématikou zadávání veřejných zakázek.
Theoretical and practical questions of public tenders on the example of an appeal to more contestants in public tender to hand out an offer
Keywords: veřejné zakázky; nabídky; zadávání; veřejné projekty