Řešení obytné zóny - zklidnění dopravy v ulici Brandlova - Praha 11 - Borový, Jiří (Univerzita Pardubice, 2011)
Bakalářská práce se zabývá návrhem celkové rekonstrukce obytné zóny v ulici Brandlova v Praze 11. Dále je zde uvedeno zhotovení podélných a příčných řezů, vytvoření přehledné situace. V neposlední řadě je vypracována technická zpráva s rozpočtem.
Research in the residential zone in the streets of Prague 11 - Brandlova
Keywords: směrová řešení; výšková řešení; výkopy; násypy; communication directive solving; height solving; excavations; mounds