Každodenní život volyňských Čechů na přelomu 19. a 20. století - Pokorná, Zuzana (Univerzita Pardubice, 2013)
Bakalářská pr áce se zabývá historií a každodenním životem volyňských Čechů na přelomu 19. a 20. s toletí . Věnuje se také událostem během a po jejich reemigraci Autorka se snažil a sesbírat informace i o tradicích, zvycích či svátcích a porovnat je s tradicemi českými.
Everyday Life of Volhynian Czechs in the 19th and 20th Centuries
Keywords: Volyňští Češi; každodenní život volyňských Čechů; Ukrajina; Rusko; Polsko; Volhynian Czechs; everyday life of Volyhynian Czechs; Ukraine; Poland