Netypické systémy dopravní obsluhy regionu - Pecha, Aleš (Univerzita Pardubice, 1998)
Práce představuje netypické způsoby zajišťování dopravní obslužnosti určitého územního celku. Snaží se ukázat nové a nestandardní přístupy k řešení tohoto problému.
Keywords: Dopravní obslužnost; Evropská Unie; car-pooling; sdílená doprava; Informační technologie; projekt ICARO