Vnitropodniková logistika podniku - Lešikarová, Renata (Univerzita Pardubice, 2019)
Bakalářská práce je zaměřena na celkový logistický proces v podniku. První část definuje základní pojmy logistiky a její členění. V druhé kapitole je popsáno skladové hospodářství, konkrétně druhy a funkce skladů. Třetí kapitola uvádí důvody a metody pro řízení zásob. Ve čtvrté kapitole je stručně popsána charakteristika vybraného podniku. Pátá kapitola této práce se věnuje analýze systému skladování, logistiky a celkovému chodu podniku. Závěr práce se zabývá logistikou a převážně expediční činností v podniku a hledá možné návrhy na zlepšení.
Internal Logistics of Company
Keywords: expedice; logistický proces; logistika; skladování; zásoby; expedition; logistical process; logistics; storage; supplies