Restaurování pravé poloviny zrcadla s olejomalbou na klenebním náběhu v refektáři bývalého Profesního domu MFUK : alegorie Léta - Pekárková, Josefina (Univerzita Pardubice, 2003)
Restaurátorská dokumentace shrnuje údaje o průběhu restaurování části barokní nástěnné olejomalby od Josefa Kramolína. Práce předkládá základní údaje o objektu, zprávu z průzkumu a odkryvu malby, návrh a průběh restaurování, přehled použitých materiálů a doporučený režim památky. Postup restaurátorských kroků dokumentuje obrazová příloha.
Keywords: restaurátorské dokumentace; restaurování; nástěnné malby; techniky nástěnné malby; olejomalba; průzkumy; 18. století; baroko; Kramolín, Josef