Technologické postupy práce s místním vozem v železniční stanici - Samaranská, Klára (Univerzita Pardubice, 2017)
Práce se zabývá problematikou technologických postupů práce s místním vozem v železniční stanici. Popisuje činnosti a využití stanice a její analýzu současného stavu. Nakonec návrh opatření na vylepšení těchto postupů.
Technological methods of working with a railway car at the railway station
Keywords: místní vozy; vlečka; všeobecná nakládková/vykládková kolej; railway cars; siding; general loading/unloading track