Marketingová strategie vybraného podniku - Lněnička, Tomáš (Univerzita Pardubice, 2021)
Cílem této bakalářské práce je analyzovat současnou situaci Boss spol. s r.o. a navrhnout marketingovou strategii s ohledem na předpokládaný další vývoj. Práce obsahuje dvě části. První z nich je teoretická část, kde jsou rozebrány pojmy marketingu. Konkrétně se jedná o definování, co je to marketing, základní podnikatelské koncepce, marketingové prostředí, SWOT analýzu a marketingový výzkum. Druhou částí je praktická, ve které je představena Boss spol. s r.o., je provedena analýza jejího makroprostředí, mikroprostředí, marketingové mixu a SWOT analýza. V poslední kapitole této části je navržena marketingová strategie pro daný podnik.
Marketing strategy of the selected company
Keywords: marketing; strategie; mikroprostředí; makroprostředí; analýza; společnost; faktory; výzkum; stavebnictví; marketing; strategy; micro-environment; macro-environment; analysis; company; factors; research; building industry