Strategie v řízení lidských zdrojů - Sandner, Martin (Univerzita Pardubice, 2003)
Analýza současného stavu v řízení lidských zdrojů, popis procesu podnikového vzdělávání, vedení a hodnocení s posouzením problémů v činnosti personálních útvarů.
Strategy at human resource management
Keywords: personální management; Lidské zdroje; vzdělávání pracovníků; Strategie; Motivace; hodnocení