Fundamentální analýza akcií Hotel Inter.Continental Praha a.s. - Klíma, Pavel (Univerzita Pardubice, 2000)
Autor v práci provádí fundamentální analýzu akcie Hotel Inter.Continental Praha, a.s. Analýza obsahuje globální, odvěvovou a podnikovou analýzu s několika způsoby výpočtu vnitřní hodnoty akcie.
A fundamental analysis of shares of Hotel Inter.Continental comp.
Keywords: finance; Akcie; cenné papíry; burza cenných papírů; RM-systém; Hotel Inter.Continental; Analýza