Jak se žije homosexuálům v naší společnosti : názory účastníků internetových diskuzí na současný návrh registrovaného partnerství - Ježková, Jana (Univerzita Pardubice, 2006)
Práce se snaží zachytit názory a argumentace účastníků internetových diskuzí k návrhu zákona o registrovaném partnerství a shrnuje dostupné informace vztahující se k projednávání zákona. Jádrem práce je analýza internetových diskuzí týkajících se tohoto tématu.
What does it means to be an homosexual in the Czech society : the internet discussion community opinions of recent bill for registered partnership
Keywords: registrované partnerství; Homosexualita; Zákon; Internet; diskuse; názor