Práce s chybou - Stachová, Edita (Univerzita Pardubice, 2024)
Tato práce se zabývá problematikou korekce chyb při výuce anglického a německého jazyka. Jejím cílem je rozebrat všechna úskalí, na které pedagogové při své práci v oblasti opravy chyb u svých žáků a studentů narážejí, a nabídnout jim různé přístupy k efektivní korekci chyb. Výzkumná část se zaměřuje na práci s chybou v kontextu skupinové práce, a to v osmém ročníku jedné z pardubických základních škol.
Keywords: chyby; výuka jazyků; vzdělávání; errors; language teaching; education