Finanční řízení letiště - Hornychová, Dana (Univerzita Pardubice, 2012)
Tato práce se zabývá finančním řízením letiště Pardubice a možnostmi pro lepší a efektivnější řízení tohoto letiště. Cílem této práce je navrhnout možnosti financování letiště, které by bylo možné v budoucích letech u společnosti East Bohemian Airport a. s. implementovat.
Financial management of the airport
Keywords: finanční řízení; letiště Pardubice; finanční analýzy; Kralickův quicktest; financial management; Pardubice airport; financial analysis