Možnosti investování do vozového parku ve vybraném podniku - Nežádal, Daniel (Univerzita Pardubice, 2019)
Diplomová práce se zaměřuje na možnosti investování do vozového parku ve vybraném podniku působícím na trhu balíkových služeb. V práci jsou vysvětlena specifika investic do vozového parku a popsány postupy pro hodnocení a výběr investic, jež jsou aplikovány v praktické části.
The possibilities of investing in a vehicle fleet of a particular company
Keywords: vozové parky; investice; multikriteriální analýza; kalkulace nákladů; balíkové služby; vehicle fleets; investment; multi-criteria analysis; cost calculation; parcel delivery services