Návrh servisního komplexu autoparku dané dopravní firmy - Sokol, Jiří (Univerzita Pardubice, 2000)
Autor se v práci zabývá analýzou vývoje autoparku, vývojem trhu s nákladní a autobusovou dopravou. Dále analyzuje servisní vybavení a navrhuje servisní komplex dané dopravní firmy.
Suggestion service complex of fleet of vehicles of existent traffic firm
Keywords: dopravní firmy; nákladní doprava; autobusová doprava; trh; vývoj; vozidla; servis