Zjišťování přepravních nerovnoměrností v průběhu dne na vybraných úsecích pozemních komunikací v Pardubicích - Berger, Karel (Univerzita Pardubice, 2017)
Bakalářská práce se zabývá problematikou zjišťování přepravních nerovnoměrností a stanovování intenzit dopravy. Průzkumy přepravních nerovnoměrností byly prováděny v Pardubicích, v ulicích Kyjevská a Poděbradská. Práce je členěna na pět kapitol, které se zabývají analýzou podkladů k průzkumům a intenzitám, charakterizují vybrané lokality, je zde popsána metodika průzkumu a dvě poslední kapitoly se zabývají zpracováním a vyhodnocením výsledků měření.
Detecting irregularities in transport during period of a day on selected sections of roads in Pardubice
Keywords: Kyjevská ulice; Pardubice; Poděbradská ulice; pozemní komunikace; přepravní nerovnoměrnosti; technické podmínky; zjišťování intenzity dopravy; Kyjevská street; Pardubice; Poděbradská street; roads; irregularities in transport; technical terms; detecting intensity of transport