Lokalizační jednotka mobilního robota - Mezera, Tomáš (Univerzita Pardubice, 2022)
Tato bakalářská práce je věnovaná problematice měření vzdáleností a lokalizace robota v prostoru. Je vypracován funkční model zařízení s obslužným vizualizačním programem. Záznam dat je ukládán na SD kartu. Funkčnost daného modelu je ověřena praktickým měřením.
Location unit of mobile robot
Keywords: Lidar; lokalizační jednotka; ToF; vzdálenost; měření vzdálenosti; Lidar; location unit; ToF; proximity; distance measure; range