Připravenost regionů na vstup do EU - zaměření na mikroregion Haná - Lučková, Lenka (Univerzita Pardubice, 2003)
Práce pojednává o regionální politice a jejích nástrojích v EU i ČR a hodnotí výsledky Pilotního programu pro mikroregion Haná
Regions` readiness to join the EU - with a view to the microregion Haná
Keywords: Regionální politika; regiony; mikroregiony; Strukturální fondy; Evropská Unie