Potenciál rozvoje sportovně a zdravotně orientovaného cestovního ruchu na Pardubicku - Holubová, Lucie (Univerzita Pardubice, 2010)
Práce je zaměřena na potenciál rozvoje sportovního a zdravotního cestovního ruchu v oblasti Pardubicka. Analyzuje nabídku v regionu a celkovou atraktivitu oblasti. Cílem práce je navržení možností rozvoje a vytvoření nového produktu cestovního ruchu.
The potential development of sport and health oriented tourism in the Pardubice region
Keywords: Cestovní ruch; Lázeňství; sport; Regionální rozvoj; Pardubice; Tourism; wellness; spa tourism; sport; Regional development