Rekonstrukce mostu evidenční číslo 32265-1 v Blížňovicích - Chocholouš, Dušan (Univerzita Pardubice, 2016)
Ve své bakalářské práci se zabývám rekonstrukcí mostu v Blížňovicích, projekčním řešením a způsobem zajištění bezpečnosti silničního provozu a chodců.
Reconstruction of bridge registration number 32265-1 in Blížňovice
Keywords: silniční most; rekonstrukce; výkresová dokumentace; bezpečná doprava; road bridge; reconstrution; drawings; safe transport