Koordinace ochran na systému 3 kV DC s ohledem na rekuperaci. - Bošek, Petr (Univerzita Pardubice, 2016)
Tato práce se zabývá problematikou detekce zkratů během rekuperace na stejnosměrném napájecím systému. Jsou zde rozebrány požadavky norem, předpisů na vozidlo a napájecí infrastrukturu. Další část je věnována ověření zjištěných podmínek výpočtem modelových situací.
Coordination of protections of 3kV DC system during recuperation.
Keywords: rekuperace; zkrat; drážní vozidlo; napětí; recovery; short circuit; rail vehicle; voltage; power