Význam a aplikace radioterapie u karcinomů žlučových cest - Čepeláková, Šárka (Univerzita Pardubice, 2019)
Bakalářská práce "Význam a aplikace radioterapie u karcinomů žlučových cest" je rozdělena na část teoretickou a praktickou. V teoretické části je uvedena charakteristika onemocnění, popsány jeho příznaky, diagnostika a možnosti léčby. Důraz je kladen na druhy radioterapie a jejich význam. Praktická část je zaměřena na jednotlivé kasuistiky pacientů s karcinomy žlučových cest.
Importance and application of radiotherapy of bile duct carcinomas
Keywords: karcinom žlučových cest; aplikace; radioterapie; bile duct carcinoma; application; radiotherapy