Hodnocení kvality služeb Dopravního podniku Brna, a.s. - Pálková, Kateřina (Univerzita Pardubice, 2019)
Bakalářská práce se zaměřuje na kvalitu přepravních služeb Dopravního podniku města Brna, a.s., především pak na názory cestujících, kteří využívají tyto služby. Práce obsahuje vyhodnocení výsledků, zjištěných prostřednictvím dotazníkového šetření a SWOT analýzy. V dané problematice byl analyzován současný stav poskytovaných služeb a v návaznosti na to podán návrh na možná opatření pro zkvalitnění poskytovaných služeb na základě zjištěných nedostatků.
Quality of Service Evaluation of the Transport Company of Brno, a.s.
Keywords: městská hromadná doprava; přepravní služby; kvalita služeb; Dopravní podnik města Brna; public passenger transport; transport services; quality of services; Brno Transport company