Zlepšení systému cyklistické dopravy ve městě Chotěboř - Ledvinka, Lukáš (Univerzita Pardubice, 2014)
Diplomová práce se zabývá rozvojem cyklistické dopravy na území města Chotěboř. Práce analyzuje současný stav cyklistické dopravy v řešeném území. Na základě provedené analýzy jsou uvedeny jednotlivé návrhy změn vedoucích ke zvýšení dostupnosti cyklistické dopravy, bezpečnosti provozu a uspokojení potřeb uživatelů cyklistické dopravy na území města Chotěboř.
System improvement of cycling transport in Chotebor city
Keywords: cyklistická doprava; stezka pro cyklisty; bezpečnost; cyklotrasa; dopravní proudy; cycling transport; cycle path; safety; cycle route; traffic flows