Modelování dopravní obsluhy vybraného území s použitím city lostistiky - Císařová, Hana (Univerzita Pardubice, 2012)
Disertační práce se zabývá problematikou řešení svozně-rozvozního problému s obsluhou vrcholů definovaných na městské dopravní síti. Práce vychází ze zahraničních přístupů pro řešení obsluhy v citlivých městských zónách. Zaměřena je na zásobování prostřednictvím městského distribučního centra, dále jsou stanoveny omezující podmínky pro obsluhu a v rámci řešení je využito Clarke-Wrightovy metody pro sestavu okružní jízdy. Její výsledky jsou porovnány s výstupy z programu NetOpt.
Modelling of transport services in the selected area using city logistics
Keywords: city logistika; dopravní obsluha; městské distribuční centrum; city logistics; transport services; distribution centre